Isabella Kobylinski

www.zengalleri.dk

"Fra blomst til blomst"


 #Blomster #blomsterkraft #blomsterform og #blomsterrytme. 

Det er det mine malerier kredser omkring i øjeblikket. 

Mit navn er Isabella Kobylinski og jeg har værksted ved Kronborg Slot.

Jeg maler, underviser og afholder artist talk. Det har jeg beskæftiget mig med nu  i ca. 20 år.  I årenes løb er der sket meget i min udvikling som maler. Udvikler vi os som mennesker – ja da, udvikler vi os også som kunstnere!

Farver er mit speciale! Jeg har en passion/interesse for farvernes samspil og hvordan jeg med disse kan skabe utallige stemninger i maleriet. Ligesom noder skaber musik, sådan skaber også farver stemninger på lærredet- et andet udtryk og alligevel ikke. Universets sprog, form, sang og rytme. 

Jeg bruger mange forskellige slags materialer i mit arbejde,  bl.a. akryl, pastelkridt, kul og blyant på papir, lærred og masonit. Papir er et sensitivt materiale og jeg elsker en god kvalitet af håndtrykt papir. Jeg bruger også forskellige trykteknikker og har snuset til keramik fremstilling, grafik og akvarel. Siden jeg fik værksted i Kronværksbyen, har jeg også fremstillet et flertal installationer og landart på Kronborgs område. Desuden har jeg udstillet i Krudthuset og i "Det blå galleri" på Kronborg slot. Jeg har deltaget i et flertal censurerede udstillinger.

 

 

Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk