Isabella Kobylinski

25 years of experience as a Painter

Colour in actionMin indre maler sover aldrig!

Jeg har 23 års praktisk erfaring i billedkunsten som praktisk fag. Flere ophold på Holbæk og Ærø Kunsthøjskole samt undervisning på Billedskolen i Rørholmsgade. 

Jeg har været repræsenteret ved flere censurerede udstillinger bl.a. på Nordisk Salong 2022. Et samarbejde mellem Dunkers Kulturhus og Helsingborgs Kunstforening.

Jeg arbejder i dybden med mine teamaer  og mit udtryk.  I mit kunstneriske virke er jeg meget optaget af farve, form og struktur. Idag udtrykker jeg mig igennem forskellige medier såsom Installationer, collager, kridt på papir og tegning. Igennem farvens, formen og rytmens vej finder jeg i ind mit halvabstrakte univers. Det ender tit med en motiveret vildskab.

Jeg har haft værksted ved Kronborg slot, Helsingør i 8 år og har udstillet ved flere koncepter på slottets område. 

Jeg holder Venlige priser på min kunst.

-------------------------------

 "Imens vi venter" SOLGT. 


Anmeldelse fra Kunstforening.

"Vi har i Kunstforeningen i Boligselskabernes Hus haft fornøjelse af to gange at udstille Isabella Kobylinski's billeder. De er sket med en del års mellemrum, og det er interessant at se, hvordan hun som kunstner hele tiden udvikler sig både i motivvalg, udtryk og teknik. Hendes udtryk er feminint uden at forfalde til at være overdrevent dekorativt, og hun kan dygtigt nyfortolke velkendte motiver som fx en buket blomster, så man overraskes og udfordres: Man glædes over farverne, men øjet vender tilbage for lige at tjekke ud igen, hvad det egentlig er for et kunstnerisk greb, hun har benyttet sig af. Det, synes jeg, er en stor kvalitet." MVH Michael, Formand for Kunstforeningen, Studiestræde 50, København

 

 

 


"a short story" Connection  50x50 cm  . akryl på lærred"Imens vi venter" akryl på lærred 50x60 cm  


"Mens vi venter" akryl på lærred  SOLGT. 


"a short story" : Imens vi venter" " 50x60 cm.  akryl på lærred


"Imens vi venter" akryl på lærred 50x60 cm.  


"Interiør As time goes by" 


"imens vi venter" 50x60 cm akryl på lærred